fbpx
22 50 88 75 ina@icr-design.dk

VEDLIGEHOLDELSE AF HJEMMESIDE

Drømmer du om mere frihed?

Frihed til at lave lige præcis det, du er god til.

et|icon_check|N

Slut med at rive dig selv i håret fordi du ikke forstår det tekniske på din hjemmeside

et|icon_check|N

Slut med at spilde din tid på noget som ikke interesserer dig

et|icon_check|N

Slut med store dyre ekstraregninger fordi du hele tiden skal have teknisk support

et|icon_check|N

Og goddag til den hjælpende hånd der konstant holder et vågent øje med din hjemmeside og som du bare kan ringe til

Med en Vedligeholdelsesaftale behøver du ikke spekulere over om din hjemmeside kører som den skal. ICR-Design sørger for at holde din hjemmeside opdateret og velfungerende. Dette gælder både selve WordPress, tema samt de forskellige plugins, der er nødvendige for at din hjemmeside fungere optimalt.

Opdateres din side jævnligt og holdes sikkerheden høj på din hjemmeside, så minimere du risikoen for hackerangreb og får at den langsomt begynder at klare sig dårligere i Googles søgemaskiner.

Vedligehold af hjemmeside - ICR-Design
Hvad er back-up af hjemmeside?

Der kommer hele tiden nye opdateringer til dit tema og de programmer der styrer din hjemmeside. Hvis ikke de opdateres risikere du at din side bliver nemmere at hacke, at den bliver langsommere samt ændre udseende og funktionalitet. Det har alt sammen betydning for din placeirng i Google og dine kunders brugeroplevelse. Vi opdaterer din hjemmesiden minimum 1 gang om måneden. Det kommer an på hvor mange opdateringer der kommer. Er der mange opdateringer i en bestemt periode kan det være oftere. Men vi holder øje med din hjemmeside hele tiden.

Hvad er sikkerhedskopi af side?

En sikkerhedsskopi af din side, er din tryghed for at du ikke mister det arbejde, der er lavet på din side, når du sidder og videreudvikler. Skulle du komme til at trygge på de forkerte knapper, har jeg en kopi af dit site liggende, så vi altid kan genoprette størstedelen af siden, hvis uheldet er ude.

Hvad indebærer support?
et|icon_check_alt2|R

Din hjemmeside er sikker hos os

Vi holder konstant øje med din hjemmeside, tager sikkerhedskopier og opdaterer det der skal opdateres. Du behøver ikke spekulere på om det tekniske er i orden. Det har vi styr på.  På den måde kan du lave det du er god til og samtidig få mere tid til det. Win win.

For kun 4.200 kr. pr. år. slipper du for alle bekymringer omkring din hjemmeside!

5 grunde til at holde din hjemmeside opdateret løbende

1. Bliv set

Søgemaskinerne, som f.eks. Google, favoriserer sider med nyt og relevant indhold. Forældede sider smides væk fra Googles forsidesøgning.

2. Kom tilbage

Giv dine besøgende en grund til at komme tilbage ved at have nyt og spændende indhold på din hjemmeside

3. Førstehåndsindtryk

Vis at du er med på noderne og er opdateret. Herved udtrykker du troværdighed

4. Update

Det er bedre at lave små justeringer på din hjemmeside løbende, end at lave store hvert andet år. Det er alt for ressourcekrævende.

5. Investering

Din hjemmeside er et værktøj, som hjælper dig med at informere og promovere dig selv. Det er derfor en vigtig investering for dig og dit firma.

Spændende og meget professionel proces

“Jeg vil gerne have lov til at rose Ina Carmes Rigenstrup for hendes kæmpe arbejde med at få mit nye hjemmesidedesign på www.fotokurser.dk færdig til tiden. 

Vi har haft en spændende og meget professionel proces sammen. Både vedr. det grafiske design og kodningen. Hun er super cool.

Jeg har allerede fået mange positive kommentarer på det ny design, og jeg glæder mig til at løse flere opgaver sammen med dig, Ina”

Michael Altschul

Fotograf, Visuel medie

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til os

et|icon_mail|

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København