PROFESSIONEL HJEMMESIDE

Har du brug for en professionel hjemmeside som konverterer dine besøgende til kunder?

Hos ICR-Design får du en top professionel hjemmeside. Vi arbejder i WordPress, et content management system, som er et af de mest anvendte systemer – til både store og små hjemmesider.

Vi holder os altid ajour med alle de nye retningslinjer der kommer fra blandt andet Google, så vi altid er sikre på at overholde de gældende regler.

Alle hjemmesider fra ICR-Design er responsive. Dvs. at de tilpasser sig de forskellige skærmtyper (computer, tablet, smartphones).

Hos ICR-Design sætter vi os ind i den enkelte kunde for at skabe en hjemmeside, som er tilpasset lige præcis din målgruppe. Det handler om at få dine besøgende konverteret til kunder på bedst mulig vis. Vi er med i hele processen og fører dig sikkert igennem. Med ICR-Design i hånden får du hurtigt tjent hjemmesiden ind mange gange igen!

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedr. ny hjemmeside

Det indeholder en hjemmeside fra ICR-Design

Responsiv hjemmeside

Din nye hjemmeside bliver selvfølgelig responsiv. Det betyder at den tilpasser sig de forskellige skærmtyper – computer, tablet og mobiltelefon. Så lige meget fra hvilken enhed dine kunder tilgår din hjemmeside

SEO optimeret

Dette gøres bl.a. ved at opsætte et SEO plugin på hjemmesiden.  Sidens titel og metabeskrivelse optimeres for hver side. Det er det dine læsere kommer til at se når de søger i f.eks. Google. Det er her du skal lokke din læser ind på din side.

Call-to-action

Jeg sørger for at dine besøgende bliver holdt i hånden lige fra det øjeblik de lander på din hjemmeside. Der skal være en rød tråd gennem hele hjemmesiden, så du ikke mister dine besøgende. De skal hjælpes og ledes.

Kontaktformular

En kontaktformular er et felt på din hjemmeside, hvor det er muligt for dine besøgende at tage direkte kontakt til dig. Når formularen er blevet udfyldt, sendes de udfyldte informationer til din mail. Herefter tager du kontakt til kunden.

Brugervenlighed

Din nye hjemmeside designes selvfølgelig med henblik på dine kunder. Det handler om at holde dem i hånden og gøre det så nemt, overskueligt og hurtigt for dem at finde de informationer de skal bruge.

Sporing

Vil du gerne vide hvad dine kunder foretager sig inde på din hjemmeside? Jeg tilknytter din hjemmeside med Google Analytics. Herved kan du få oplysninger om dine besøgende og få svar på mange af dine spørgsmål.

Skræddersyet rapport

Hver måned får du tilsendt en rapport over din hjemmeside. Så kan du tydeligt følge med i hvilke tiltag der er blevet gjort på din hjemmeside den forgangne måned, og se at du er i trygge hænder hos mig.

Vedligehold

Spar meget tid og ressoucer ved at have en vedligeholdelses aftale. For kun 399kr pr. mdr slipper du for en masse frustrationer der kan opstå når du har en hjemmeside. Overlad derfor trygt din hjemmeside til mig.

Perfekt opsætning og behagelig samarbejde

“Som professionel fotograf er jeg nødt til at kunne redigere mine sider selv på min hjemmeside.
Og da jeg skulle have skiftet udseende på min side, kontaktede jeg Ina Carmes Rigenstrup som jeg kendte gennem mit netværk.
Ina havde en måned til at lave en hjemmeside, og det virkede perfekt fra dag et.
Både hjælp til selv at redigere og selve opsætningen virkede perfekt. Ina er meget behagelig at samarbejde med.

Mine bedste anbefalinger hvis du skal have en hjemmeside opsat i Word Press. Og så til en rimelig pris ;-)”

Carsten Lundager

Fotograf

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design