Vælg en side

PRISER

Hos ICR-design får du konkurrencedygtige priser, den venligste service, og en gennemarbejdet hjemmeside.

Hvad afgør prisen på din hjemmeside?

Det kan være en svær og uoverskuelig branche at gøre sig bekendt med. Hvorfor koster en hjemmeside 25.000 kr. ét sted og 2.000 kr. et andet sted? Prisen vil altid afhænge af forskellige parametre. Eksempelvis hvor stor din side er, om du har webshop, særlige ønsker til funktionalitet (venteliste, online booking etc.), og om du ønsker SEO optimering. Læs mere om SEO optimering her. Vores priser er konkurrencedygtige, men vi kan ikke aflevere et produkt, der ikke er gennemarbejdet. Vi bliver derfor ved til alt er i orden, og vi kan derfor ikke sætte vores priser helt i bund, Til gengæld får du en hjemmeside, der fungerer optimalt, er stilren og gennemarbejdet.

SEO Optimering – hvad er det, og er det vigtigt for mig?

Hvad er SEO? SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskine optimering). Når du søgeoptimere din side, betyder det, at du tilpasser din side til at blive fundet på udvalgte søgeord i Google (eller andre søgemaskiner). Der er ved at være omkring 200 faktorer, der har betydning for din sides placering i Google. Hvor stor en indsats, du har brug for at gøre, afhænger meget af konkurrencen på dit område. Vi kan hjælpe dig med at optimere din side uanset konkurrencen…

Læs mere
Nogle vil mene at SEO altid er vigtig. En hjemmeside, der ikke kan findes er intet værd! Men de fleste sider kan findes, hvis man indtaster hjemmesidens navn i Google. Det er således pimært relevant, hvis du ønsker at blive fundet på bestemte søge ord, og hvis online markedsføring er en del af din forretningsstrategi. Finder du primært dine kunder via andre kanaler, eller skal din hjemmeside blot bruges til at informere, vil SEO være mindre relevant. I ICR-Design, gør vi vores bedste for at rådgive dig om, hvorvidt SEO er relevant og hvad ud kan forvente at få ud af det. Prisen for SEO optimering afhænger meget af konkurrencen på området, og hvor stor en indsats, du ønsker at gøre, samt hvilken del, du selv kan stå for (feks. tekst). Det kan koste fra 1000 kr. til 5.000 kr.

 

Vedligehold af hjemmeside - ICR-Design

Vedligeholdelse af hjemmeside

Drømmer du om mere frihed?

Frihed til at lave lige præcis det, du er god til. Så lad os holde et skarpt øje med din hjemmeside.

Vedligehold af hjemmeside - ICR-Design

WordPress Hjælp

Klippekort

10 klip á 15min (2 ½ t): 1.875,- (ex. moms)

20 klip á 15min (5 t): 3.500,- (ex. moms)

40 klip á 15min (10 t): 6.500,- (ex. moms)

Wordpress support ICR-Design
”ICR-Design har været en stor hjælp i processen med at lave en ny hjemmeside for Acomi A/S.

Lige fra starten var der en god kemi og vi følte os i trygge hænder igennem hele processen. Ina arbejder hurtigt og kommer med ideer og løsningsforslag efterhånden som opgaven udvikler sig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ina, hvis du skal have lavet ny hjemmeside.”

Christina Skelmose

Acomi A/S

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København