Vælg en side

HTTPS hvad for noget…..?

HTTP, HTTPS, SSL – fine ord, men hvad betyder det egentlig, og er det overhovedet noget, som du skal spekulere over, når du har en hjemmeside?

Svaret er JA.

Men det behøver ikke blive spor langhåret og tage lang tid.

Lad os først lige gennemgå hvad det overhovedet betyder.

HTTP står for Hyper Text Transfer Protocol og HTTPS står for Hyper Text Transfer Protocol Secure.
For at kunne få en sikker hjemmeside, skal du have et SSL certifikat. Efterhånden kan du få det gratis hos de fleste webhoteller. Nogle gange skal det købes og installeres, og andre gange kan det gøres med et enkelt klik.

Selvom du ikke har en webshop eller en hjemmeside som opbevarer følsomme data, er det efterhånden blevet et krav fra Googles side, at du har en sikker hjemmeside. HTTPS hjælper med at holde stien ren mellem din hjemmeside og den bruger der interagerer med den. Det sikrer, at der ikke kan opsnappes brugerfølsomme data mm.

3 grunde til hvorfor det er vigtigt med en sikker hjemmeside.

1. Vil du gerne til tops i søgeresultaterne?
Google favoriserer sikre sider. Sider der har HTTPS. Så hvis to sider ligger og kæmper om at få førstepladsen på Google, vil den der har HTTPS altid vinde.

2. Vil du dine kunder det bedste?
Ja, det vil de fleste nok. For at forhindre at hackere kommer imellem dig og dine kunder, når de besøger din hjemmeside, skal din side være sikker. Er den ikke det, kan både dine og dine kunders oplysninger blive snuppet lige for næsen af dig – uden at I overhovedet vil opdage det. Med HTTPS slået til kan det ikke ske. Det opbygger også større troværdighed til dig fra dine kunder, at de ved, at du passer på dem.

3. Vil du heller ikke lukkes ude?
Ingen ønsker at lukkes ude. Det er hvad der sker i browseren Crome, hvis ikke du har HTTPS. De advarer brugeren om, at de nu er ved at gå ind på en “ikke sikker” hjemmeside. Det skræmmer mange, og derfor forlader de hurtigt din hjemmeside, for at gå til din konkurrent som har grøn hængelås.

Så vil du til tops i søgeresultaterne, vil du dine kunder det bedste og vil du ikke lukkes ude af browserne, så SKAL du have en sikker side. Så vent ikke med at få opsat et SSL certifikat på din hjemmeside, så den kan få den grønne hængelås, som viser dine kunder, at du beskytter dem.

Synes du at alt det HTTPS og SSL er volapy og meget langhåret, så lad min hjælpe dig med det.

Next