22 50 88 75 kontakt@icr-design.dk

Boligforeningen A/B Hyrdevangen

Boligforeningen A/B Hyrdevangen er en boligforening i udvikling. Det er en etageboligbebyggelse med 276 boliger. Der er siden 1997, da A/B Hyrdevangen blev stiftet, anvendt mere en 100 mio.kr på forbedringer og vedligeholdelse. Det skinner virkelig også igennem når man besøger foreningn. Der er styr på det!

Og i hele den proces skulle der selvfølgelig også en fin ny hjemmeside til og heldigvis faldt valget på ICR-Design. Det har været et fantastisk samarbejde hele vejen igennem. Tonny Rusbjerg, min kontakt, er et yderst behageligt menneske og vi havde en god dialog gennem hele processen. Det gjorde, at vi sammen fik skabt en hjemmeside, som viser præcis hvem Boligforeningen A/B Hyrdevangen er: en forening i rivende udvikling og som vil deres lejere det aller bedste.
Prikken over i’et var også, at de havde hyret en yderst professionel fotograf, Carsten Lundager, til at tage super gode billeder af ejendommen og dens faciliteter. Det gør det jo bare endnu bedre og nemmere at skabe en god hjemmeside.

“AB Hyrdevangen skulle have ny hjemmeside, den skulle være indbydende og  anderledes, efter en tur rundt på nettet og snakken med andre faldt valget på ICR-Design ApS. Ina satte sig hurtigt ind i vores ønsker og sammen fik vi lavet en hjemmeside der dækkede vores behov. Vi er glade for at vi valgte at samarbejde med Ina, hun er hjælpsom, effektiv og dygtig.

Vi kan varmt anbefale hende til andre.”

Tonny Rusbjerg

Andelsboligforeningen A/B Hyrdevangen

HAR DU SPØRGSMÅL?

et|icon_phone|

Ring til os

et|icon_mail|

Skriv til os

PRAKTISK

Logo ICR-Design Professionel hjemmeside København