Vælg en side

5 hurtige til hvorfor du skal vælge DIVI som dit tema

Du skal have en ny hjemmeside. Du kigger dig omkring efter et godt tema og finder, at der er 100-vis af flotte temaer derude. Du skal dog ikke bare tage det første, bedste og det som er gratis. Du skal vælge et tema, som er teknisk godt og samtidig let at gå til. Så stop med at lede og læs med her hvorfor du lige præcis skal vælge temaet DIVI.

Det får du med DIVI:

Punkt 1 - Designe din hjemmeside helt fra bunden

Du kan designe din hjemmeside helt fra bunden, eller vælge et af de mange temaer der følger med. Divi har en utrolig intuitiv brugerflade og der er et hav af muligheder alt efter hvad du ønsker til din hjemmeside.
Kernefunktionen i DIVI er “Drag and Drop” byggeren, som gør det nemt at lege med designet.

5 hurtige til hvorfor du skal vælge DIVI som dit tema - ICR-Design
Punkt 2 - DIVI:god support

God support. Divi udvikles og vedligeholdes hele tiden og det er super nemt at få hjælp fra det meget dedikerede Divi team. Produktet videreudvikles hele tiden, og det sikrer, at sikkerheden er i top, og så er der et hav af plugins og features, som kan kobles sammen med divi

Punkt 3 - DIVI Nitro

Divi er et stort tema, som kan mange ting. Det er derfor tungt og fylder meget. Derfor kan det være svært at optimere fuldt ud på hastigheden. Men takket være pluginet DIVI Nitro er det nu muligt, uden at have de store programmør-kendskaber, at gøre hjemmesiden hurtigere. Det kan købes her til under 100kr.

Punkt 4 - DIVI biblioteket

Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken hver gang. Med DIVI biblioteket kan du gemme et layout du har bygget og genbruge den til en anden side. Det gør det super nemt og hurtigt at bygge en hjemmeside.

Punkt 5 - Nemt at overtage din hjemmeside

Det er nemt at overtage din hjemmeside selv, hvis du har fået den udviklet af en professionel webdesigner. Ofte kan det være meget frustrerende at overtage en hjemmeside, da det kan være svært, at overskue hvordan hjemmesiden er opbygget. Men med Divi kan du både redigere inde bagved, som med mange andre temaer, men Divi gør det også muligt at redigere ude foran.

DIVI temaet - intuitiv brugerflade

DIVI er derfor det eneste tema du behøver. Køb din licens og gå i gang med det samme. Slut med at give 500kr pr. tema. Du betaler en samlet licens én gang for alle, og så kan du lave alle de hjemmesider du har lyst til.

PS. Jeg tjener ikke noget på at promovere DIVI. Jeg skriver kun dette blogindlæg fordi jeg selv er så glad for, at have fundet frem til DIVI. Jeg ønsker også, at du skal opleve samme glæde. Held og lykke med at gå ombord på DIVI toget. Du vil ikke fortryde det:)

Previous

Next